Steampunk Natalie Nuyts

Hallo Ik ben Hannie Berkers en ik woon in Heeze. Ik ben in 1958 geboren en ben in 1979 getrouwd met Hans Berkers.

Wij hebben een leuk klein hondje, zijn naam is Junior.

Ik ben bijna 43 jaar lid geweest van Fanfare St. Nicasius maar daar door omstandigheden gestopt. In januari 2019 zijn Hans en ik een nieuwe uitdaging aan gegaan bij fanfare Euphonia in Geldrop.

Ik heb een hele mooie, maar wat uit de hand gelopen, hobby en dat is fotograferen. Ik fotografeer dit jaar als vrijwilliger al weer 5 jaar voor Heeze24 wat ik met heel veel passie doe.

Naast vrijwilliger bij Heeze24 ben ik ook vrijwilliger bij “Stichting Speciale Voetbaldagen”. Hier zorgen wij dat kinderen met een beperking een hele dag kunnen genieten van voetballen. Ook ben ik vrijwillige fotograaf  bij de Santa Run, dat wordt dit jaar het 5e jaar.

Dit jaar ga ik voor de Brabantsedag foto's maken waar ik nu al volop naar uit kijk.

Ik heb diverse cursussen gedaan op gebied van fotografie.Ik ben op moment nog steeds met een cursus bezig bij het CVO in België.

Mijn maatje Peter en ik gaan geregeld een dagje op stap om leuke plaatjes te schieten. Wij hebben samen ook een expositie van ruim 3 maanden gehad in het verzorgingshuis hier in Heeze. In februari hebben wij onze 2e expositie gehad in  ‘t Perron in Heeze. En op 9 maart start een expositie van mijn werk in  Valkenhof  Taxandria Valkenswaard met dank aan Louise Alita Peeters.

Mijn grootse passie ligt in het maken van stillevens in mijn eigen studio en portretten. Maar ook Urbex, Macro en Natuur trekken mijn aandacht. Ik droom dat ik nog eens met een bekende fotograaf een paar dagen mee mag lopen om meer en beter te kunnen fotograferen.

De foto’s die in Taxandria worden geëxposeerd zijn te koop.

Ja, en naast al dat vrijwilligers werk en fotograferen heb ik ook nog tijd om te werken. Ik werk al 22 jaar bij de overheid en heb daar heel wat afdelingen gehad. Ook op het werk fotografeer ik op feesten, partijen en bijeen komsten.

Vorig jaar heb ik voor al mijn vrijwilligers werk een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen waar ik heel trots op ben.

Heb je iets te vieren of wil je ook eens op de foto dan kan je contact met mij opnemen.

Mijn email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hannie berkers 20180204 1047795247