De cakesmash is een uit Amerika overgewaaide trend bij de 1e verjaardag van een kind. Het is een feest voor het kind en de ouder (en de fotograaf). De shoot vindt meestal plaats als het kind 10 of 11 maanden is zodat de foto’s beschikbaar zijn als het kind echt 1 jaar wordt. Het is wel belangrijk dat het kind zelfstandig kan zitten.

Uit alle gemaakte foto’s maak ik een eerste selectie. De nabewerking neemt ongeveer 4 uur in beslag. Die selectie wordt jullie binnen 2 weken gepresenteerd zodat jullie zelf een selectie kunnen maken.

Een cakesmash shoot kost: € 75,- (excl. BTW)

 

Hoe gaat zo’n cakesmash shoot?

  • - De studio wordt mooi versierd en ik zorg voor een grote cup cake (met veel slagroom). Als je voorkeur hebt voor een bepaalde kleur dan probeer ik daar rekening mee te houden.
  • - Eerst worden dan wat foto’s gemaakt zonder cup cake zodat de (bijna) jarige kan wennen aan de fotograaf en alle spullen.
  • - Dan krijgt de (bijna) jarige zijn of haar cup cake. En daar mogen ze mee doen wat ze willen en ik maak daar dan foto’s van.
  • - Als we klaar zijn is er een mogelijkheid om het kind in bad te doen en daarna krijgt je kind zijn eigen schone kleren weer aan. Zorg dus voor schone kleren.